Der er ingen varer

Garn, mange forskellige kvaliteter og masser af farver

På denne side kan du finde vores store og velassorterede udvalg af garn. Vi har gjort os umage for at sammensætte vores sortiment så det dækker flest mulige strikkefastheder og dermed er egnet til et stort antal strikkeopskrifter.

For at hjælpe dig med at finde garnet til netop dit projekt kan du klikke nedenfor, hvor vi har sorteret garnet i forskellige kategorier. 

Underkategorier

  • Strikkesalonens Yndlingsgarn - 55% Lammeuld 45% Bomuld, 350 m pr. 50g
    Strikkesalonens Yndlingsgarn er et fint 2-trådet garn spundet af 55% Lammeuld + 45% Bomuld. Netop denne blanding giver et fint og utroligt let garn, der samtidig er utroligt blødt, hvilket gør det fantastisk velegnet til baby- og børnestrik.Takket være den lange løbelængde på 350 m pr 50 g, er Strikkesalonens Yndlingsgarn et billigt garn at strikke med, ofte går der ikke mere end 4-5 ngl til en trøje i str M.Strikkesalonens Yndlingsgarn er et færdigt garn der inden opvinding er vasket fuldstændigt fri for spindeolie. Strikkefasthed: 1 tråd: 27-30 m på p 2½-3 = 10 cm.2 tråde: 20-23 m på p nr. 4 = 10 cm. Vaskevejledning:Håndvask i halvlunkent vand, eller på vaskemaskinens uldprogram; Læg det færdige strik i en vaskepose og indstil temperaturen på max 20 gr, vask med et anerkendt uldvaskemiddel og centrifuger ved 800 omdr. Lad tørre liggende.
  • Strikkesalonens Fineste Uld, 100% Uld, 285m pr 50 g
    Strikkesalonens Fineste Uld er et fint 2 trådet uldgarn, spundet af ren ny uld. I Strikkesalonens Fineste Uld er fibrene farvet før garnet er spundet, hvilket giver et utroligt smukt farvespil i såvel garn, som det færdige strik. Strikkesalonens Fineste Uld er GARANTERET FRI FOR SPINDEOLIE* (læs mere om spindeolie nedenfor), hvilket vil sige at garnet er vasket, har foldet sig ud, og viser sig fra sin smukkeste side allerede mens du strikker. Strikkefasthed: 1 tråd: 25-28 m på p 3-3½ = 10 cm.2 tråde: 18-21 m på p 4-5 = 10 cm. Vaskevejledning:Håndvask i halvlunkent vand, eller på vaskemaskinens uldprogram; Læg det færdige strik i en vaskepose og indstil temperaturen på max 20 gr, vask med et anerkendt uldvaskemiddel og centrifuger ved 800 omdr. Lad tørre liggende. *Spindeolie bruges som smøreolie på de store spindemaskiner på spinderiet. Spindeolie har intet at gøre med fåreuldens naturlige fedtstof lanolin. Spindeolie er et kemisk produkt fremstillet til industrien og kan fremkalde kraftige allergiske reaktioner, så som kløe, udslæt, sår i hænderne, samt påvirket åndedræt. I Strikkesalonen har vi fravalgt alle produkter indeholdende spindeolie.