Fineste Uld - Sand Se fuld størrelse

Fineste Uld - Sand

Rasmilla's Fineste Uld er et fint 2 trådet uldgarn, spundet af ren ny uld. I Rasmilla's Fineste Uld er fibrene farvet før garnet er spundet, hvilket giver et utroligt smukt farvespil i såvel garn, som det færdige strik.

Rasmilla's Fineste Uld er GARANTERET FRI FOR SPINDEOLIE* (læs mere om spindeolie nedenfor), hvilket vil sige at garnet er vasket, har foldet sig ud, og viser sig fra sin smukkeste side allerede mens du strikker.

MÆNGDERABAT: KØB 10 NGL RASMILLA'S FINESTE ULD OG FÅ DET 10. NGL GRATIS. 
Godkend det fulde beløb, vi fratrækker rabatten manuelt.

Løbelængde: 285m pr. 50 g

Strikkefasthed: 
1 tråd: 25-28 m på p 3-3½ = 10 cm.
2 tråde: 18-21 m på p 4-5 = 10 cm.

Vaskevejledning:
Håndvask i halvlunkent vand, eller på vaskemaskinens uldprogram; Læg det færdige strik i en vaskepose og indstil temperaturen på max 20 gr, vask med et anerkendt uldvaskemiddel og centrifuger ved 800 omdr. Lad tørre liggende.

*Spindeolie bruges som smøreolie på de store spindemaskiner på spinderiet. Spindeolie har intet at gøre med fåreuldens naturlige fedtstof lanolin. Spindeolie er et kemisk produkt fremstillet til industrien og kan fremkalde kraftige allergiske reaktioner, så som kløe, udslæt, sår i hænderne, samt påvirket åndedræt. Hos Rasmilla har vi fravalgt alle produkter indeholdende spindeolie.

  • Farveprøve
  • 50 gr nøgle

DKK 35,00